BELLOCARE OPLOSSINGEN

Onze oplossingen voor het ultieme seniorencomfort.

CONTACT

Bellocare oplossing voor een onbezorgde oude dag. Thuis, in uw eigen woning.

Onze oplossingen zijn gebaseerd op 4 pijlers. Analyse en Advies, uitvoeren van Noodzakelijke Aanpassingen, eventuele Optimalisatie door het gebruik van Smart Technology en zeer belangrijk, Nazorg en Onderhoud van de woning.

Bellocare Seniorencomfort - Advies

ADVIES

Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek en eerste analyse. U krijgt dan al onmiddelijk inzicht in de mogelijkheden om ook uw woning te optimaliseren. Uiteraard adviseren we ook in het bekomen van premies voor het verhogen van seniorencomfort.

Bellocare Home Care - Aanpassen van senioren woningen - Seniorencomfort

AANPASSINGEN

Aanpassingen van klein (trapjes weghalen) tot groot (badkamer naar gelijkvloers). Onze gespecialiseerde teams, in eigen loondienst(!), hebben reeds jarenlange ervaring. Elk project wordt rechtstreeks opgevolgd door een projectleider(geregistreerd aannemer).

Bellocare seniorencomfort

OPTIMALISATIE

Nieuwe technologie, met groot gebruiksgemak en specifiek gericht op de seniorendoelgroep, kan het dagelijks leven aanzienlijk vereenvoudigen en veiliger maken. Een onmisbaar aspect in het moderne seniorencomfort.

Bellocare seniorencomfort - Onderhoud van de seniorenwoning

ONDERHOUD

Misschien we het grootste pijnpunt vandaag. Woning optimalisatie is prioriteit, maar wat met het (lastige) onderhoud ? Bellocare neemt de uitvoering én organisatie daarvan over. En dit aan eerlijke seniorenprijzen! Van renovatie tot kleine klusjes. Van tuin tot dak.

Bellocare is één van de weinige klusbedrijven met onderhoudsploegen in eigen beheer. Direct contact, eerlijke prijzen en tijdige uitvoering, dat is al jarenlang onze missie!