SENIORENCOMFORT

Succesvol technologiegebruik is één van de belangrijkste pijlers om langer, zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.

CONTACT

TECHNOLOGIE DIE DE DAGELIJKSE ACTIVITEITEN ONDERSTEUNT

Bellocare richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven en het realiseren van ambities en doelen van ouderen.

Denken we in de eerste plaats aan oplossingen zoals automatische verlichting, afstandsbediening, trapliften, rookalarmering, centrale vergrendeling, slimme systemen in badkamer en keuken. Een zorgvuldig implementatieproces is een absolute vereiste, net als een buy-in van de senioren.

De senioren technologie, ook wel gerontechnologie genoemd, omvat de combinatie van twee recente ontwikkelingen in de maatschappij: de vergrijzing en de groeiende mogelijkheden van technologische toepassingen. Het doel is het dagelijks functioneren van onze senioren te verbeteren en tegelijkertijd de zelfstandigheid te vergroten.

Vele van deze technologische toepassingen zijn ondertussen alledaags : smartphones, tablets, E-fotokaders, Alexa, slimme ijskasten, intelligente applicaties, medische alarmsystemen, gezondheidsbewaking en aangepaste domotica.
Andere zijn nog in volle ontwikkeling maar enorm veelbelovend zoals dagstructuurrobots(al duizenden operationele toestellen in België) en leefstijlmonitoring.

senioren technologie
senioren technologie in de zorgwoning

Senioren domotica

Het is een populaire misvatting dat technologie en oude mensen niet samengaan. Het is een kwestie van doseren en mogelijkheden zien. Bellocare helpt u op weg.

domotica in de zorgwoning

Smart technology, vooral nuttig voor senioren!

Slimme technologie houdt senioren slim en actief. Hel is geen luxe, maar een must-have.

RECENTE NIEUWSBERICHTEN